Wat kun je van ons als aankoopmakelaar verwachten?

Het kopen van een huis kun je op verschillende manieren doen. Je kunt dit volledig zelf doen, maar vaak is dit niet de meest effectieve manier. Steeds meer mensen schakelen daarom een aankoopmakelaar in. Verstandig, want zo vergroot je de kans dat je jouw ideale woning daadwerkelijk vindt. Dat je niet onverwacht verborgen gebreken tegenkomt en je een goed maar passend bod doet op de woning.

Wij, Makelaar de Dames, regelen alles tot in de puntjes voor jou. Kijk naar het 5-stappenplan om tot het optimale resultaat te komen bij het kopen van jouw ideale huis.

Aankoopmakelaar

Makelaar De Dames

Aankopen van een woning in 5 stappen:

Stap 1: de intake

Je hebt natuurlijk ook internet. Als je aan het gemiddelde klantprofiel voldoet, dan ben je dus behoorlijk goed op de hoogte van het aanbod. Maar het is verbazend hoeveel er niet op Funda staat. Makelaar de Dames beschikt over netwerken, databases, kennis en creativiteit die je via geen enkele zoekmachine zult kunnen vinden. Elk detail telt voor ons en daarom passen we onze intakegesprekken hierop aan. We stellen vragen en praten met je, maar boven alles luisteren we. Een goede intake leidt immers naar een goed resultaat.

Stap 2: het onderzoek

Wij van Makelaar de Dames zijn oprecht blij als we samen met jou een geschikte woning vinden. We zijn ook nuchter en ook realistisch. Het is onze taak om eventuele teleurstelling te beperken als een onderzoek vervelende zaken oplevert. Wij onderzoeken alle mogelijke zaken die met de potentiële aankoop van jouw nieuwe huis te maken hebben. De bouwkundige staat, de kadastrale registratie, bijzondere lasten en beperkingen. Als er iets bijzonders is, dan vinden we het. En vinden we niets, dan staan wij voor 200% achter onze resultaten. Kortom, goed onderzoek is essentieel voor jouw zorgeloze toekomst.

Stap 3: het advies

Inschattingsfouten ontstaan door ondeskundigheid. Door gebrek aan kennis, ervaring of motivatie. Geen van deze gebreken kan Makelaar de Dames worden toegeschreven, omdat wij ze simpelweg niet tolereren. Een goed advies is volgens ons gefundeerd, afgewogen en eerlijk. En soms leidt dat tot teleurstelling en frustratie, maar als wij altijd bejubeld zouden willen worden hadden wij dit vak niet gekozen. Wij geven een advies waar wij achter kunnen staan en waar je iets aan hebt. Dit kunnen wij doen door onze kennis, professionaliteit en bezieling, met een onstuitbare drang om vakwerk te leveren. Immers, een goed advies leidt tot het door jou gewenste resultaat. 

Stap 4: de koop

Zit je daar lekker op je roze wolk? Mooi! Daar houden wij van. Geniet er rustig van, maar als je het niet erg vindt blijven wij met beide benen op de grond. De koop van jouw ideale huis is een serieuze aangelegenheid. Makelaar de Dames voelt zich persoonlijk verantwoordelijk voor een goede afwikkeling van de onderhandeling en de daadwerkelijke transactie. In deze fase gaan wij vlijmscherp onderhandelen. Een prachtige kant van ons vak. Het contact met de verkopende partij is zakelijk en efficiënt. Alle kunde, kennis, ervaring en vakmanschap die wij bezitten werpen we in de strijd. Zodoende kunnen wij een fantastisch resultaat voor jou bereiken. De afwikkeling van de koop willen wij op deze plek graag in essentie samenvatten: wij regelen alles tot in de puntjes voor je. De eindinspectie, de notaris en de sleuteloverdracht, wij regelen het. Zodat je kunt genieten van een prachtig resultaat.

Stap 5: het resultaat

Een woning die voor jou prettig voelt. Een huis, dat direct een ‘thuis’ is. De intense tevredenheid van de nieuwe situatie, waarbij je het gevoel hebt niets over het hoofd te hebben gezien. Geen verrassingen, geen domper op de feestvreugde, geen vergissingen en geen zorgen. Dat is voor Makelaar de Dames het enige resultaat dat telt. Wij laten het pas los als het door jou gewenste resultaat behaald is. En daar doen wij het uiteindelijk voor.

Spreekt dit 5-stappenplan jou aan en ben je benieuwd naar onze vernieuwende aanpak? Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Vragen?

Neem contact met ons op

Makelaar

Astrid van der Graaff

Klein Handelsgebouw
Westelijke Achterweg 37, 3241 EH, Middelharnis