Handige tool voor de waardebepaling van uw woning

Bekijk onze handige:

Waardebepaling tool

Waardebepaling van uw woning

Door Makelaar de Dames

Handige tool voor de waardebepaling van uw woning

Bent u ook zo benieuwd wat uw woning waard is? Maak dan gebruik van de nieuwe handige tool. Deze tool is uitermate gebruiksvriendelijk en leidt u stap voor stap door het proces.

Bekijk onze waardebepaling tool

Stappenplan in het kort

U begint met het invoeren van uw postcode en huisnummer. Vervolgens geeft u antwoord op de gestelde vragen. Uw woning wordt vergeleken met soortgelijke woningen in de buurt. Uiteindelijk vult u uw naam, emailadres en telefoonnummer in. Van ons ontvangt u een mail met daarin de waarde-indicatie, minimale en de maximale schatting van uw woning.

Woning Verkopen Goeree Overflakkee

Goed om te weten dat de uitkomst een schatting is. Bent u van plan om op korte termijn uw woning te verkopen en wilt u weten wat u precies kunt vragen voor uw woning, maken wij graag met u een vrijblijvende afspraak voor de waardebepaling. Dan is het belangrijk dat wij bij u thuiskomen. Wij kijken dan uitvoering naar uw woning zowel binnen als buiten. Een ander belangrijk onderdeel is natuurlijk ook de ligging van uw woning in de buurt. Binnen kunt u namelijk allerlei aanpassingen doen, maar de ligging van het huis staat vast.

Uiteindelijk gaat het om het complete plaatje en hoe wat dat zo goed mogelijk kunnen presenteren in de verkoop van uw woning! Wij, als Dames, benadrukken graag de positieve punten en verkopen uw huis met veel enthousiasme!

 

Vragen?

Neem contact met ons op

Makelaar

Astrid van der Graaff

Klein Handelsgebouw
Westelijke Achterweg 37, 3241 EH, Middelharnis