Handige tool voor de waardebepaling van jouw woning

Bekijk onze handige:

Waardebepaling tool

Waardebepaling van jouw woning

Door Makelaar de Dames

Handige tool voor de waardebepaling van uw woning

Ben je ook zo benieuwd wat je woning waard is? Maak dan gebruik van de nieuwe handige tool. Deze tool is uitermate gebruiksvriendelijk en leid je stap voor stap door het proces.

Bekijk onze waardebepaling tool

Stappenplan in het kort

Je begint met het invoeren van de postcode en huisnummer. Vervolgens geef je antwoord op de gestelde vragen. Jouw woning wordt vergeleken met soortgelijke woningen in de buurt. Uiteindelijk vul je je naam, emailadres en telefoonnummer in. Van ons ontvang je een mail met daarin de waarde-indicatie, minimale en de maximale schatting van jouw woning.

Woning Verkopen Goeree Overflakkee

Goed om te weten dat de uitkomst een schatting is. Ben je van plan om op korte termijn jouw woning te verkopen en wil je weten wat je precies kunt vragen voor je woning, maken wij graag met jou een vrijblijvende afspraak voor de waardebepaling. Dan is het belangrijk dat wij bij je thuiskomen. Wij kijken dan uitvoering naar de woning zowel binnen als buiten. Een ander belangrijk onderdeel is natuurlijk ook de ligging van jouw woning in de buurt. Binnen kun je namelijk allerlei aanpassingen doen, maar de ligging van het huis staat vast.

Uiteindelijk gaat het om het complete plaatje en hoe wat dat zo goed mogelijk kunnen presenteren in de verkoop van jouw woning! Wij, als Dames, benadrukken graag de positieve punten en verkopen jouw huis met veel enthousiasme!

 

Waardebepaling woning

Wil je weten hoeveel je woning of appartement waard is om een keuze te maken of je gaat verhuizen? Makelaar de Dames komt graag bij je langs voor een gratis waardebepaling. Hiervan wordt geen schriftelijk rapport opgemaakt. Onze makelaar zal de waarde mondeling toelichten. Deze mondelinge waardebepaling is een perfecte manier om een indruk te krijgen van de huidige waarde van jouw woning.

Wat is het verschil tussen een waardebepaling en een taxatie?

• Een waardebepaling is een stuk minder uitgebreid dan een taxatierapport en kan niet worden gebruikt bij het aanvragen, verhogen of oversluiten van een hypotheek.
• Een waardebepaling is gratis en aan een taxatie zijn kosten verbonden.
• Het advies van een waardebepaling is vrijblijvend en een taxatierapport is een officieel rapport en daardoor bindend.
• Aan een taxatierapport worden specifieke eisen gesteld en het rapport wordt gecontroleerd door een validatie instituut (NWWI).

Vragen?

Neem contact met ons op

Klein Handelsgebouw
Westelijke Achterweg 37, 3241 EH, Middelharnis