Wat kun je van ons als verkoopmakelaar verwachten!

Een huis verkopen, wat komt er allemaal bij kijken? Hoe wordt de vraagprijs van de woning eigenlijk bepaald? Wat hoort er allemaal in de koopakte? Wat doet een verkoopmakelaar voor jou? Waarom is het zo handig er een te hebben?

De verkoopmakelaar begeleidt de verkoop van jouw woning van het begin tot het einde. Het vooronderzoek start al voordat wij bij jou langskomen. Wij kijken onder andere naar de gegevens in het Kadaster, maar wij onderzoeken ook voor welke prijs gelijkwaardige huizen in de buurt zijn verkocht. Zijn er bijzonderheden, bijvoorbeeld in het bestemmingsplan. Als een huis in de nabije toekomst bijvoorbeeld aan een drukke weg komt te liggen, doet dat wat met de prijs. Bij het bekijken van de woning komen daar nog andere zaken bij, zoals de ligging en de staat van onderhoud.

Met het verkopen van jouw woning spelen er zowel zakelijke en vooral ook emotionele aspecten mee. Zakelijk gezien is het een kwestie van vraag en aanbod. Wat is jouw woning waard en wat is de koper bereid ervoor te betalen? Hoe snel is jouw woning verkocht en tegen welke prijs? De emotionele kant is iets ingewikkelder. Je verkoopt toch een woning waarin je een deel van je leven heeft doorgebracht. De koper heeft deze emotionele binding met de woning niet en waardeert de woning naar eigen maatstaven.

Een woning verkopen is meer dan een bord in de tuin of een V-bord op het raam. Het vereist deskundigheid, zodat je zonder problemen het verkooptraject kunt doorlopen tot aan de notaris. Dat wij voor jou het beste resultaat wil behalen, spreekt natuurlijk voor zich.

Wij zijn enthousiast, ondernemend en hebben kennis van zaken. Goede communicatie, aandacht voor jouw wensen en persoonlijke begeleiding is wat je absoluut van ons kunt verwachten. Naast deskundigheid is ook een goed en oprecht gevoel van belang!

Gratis Verkoopadvies

Het begint natuurlijk allemaal met een uitgebreide kennismaking, waarin wij met jou al je wensen en verwachtingen bespreken. Tijdens dit bezoek nemen wij jouw woning goed op. Wij geven je een vrijblijvend en kosteloos waarde advies en bespreken met je het persoonlijke verkoopplan. Dit geeft jou als verkoper een duidelijk en helder beeld over onze dienstverlening.

Bemiddeling

Kies je voor ons als verkopend makelaar dan stellen wij de opdracht op voor de verkoopbemiddeling.  In een persoonlijk gesprek bespreken wij met jou onze verkoopstrategie en de voorwaarden. Vervolgens is het van belang dat jouw woning verkoopklaar gemaakt wordt.

Wat kun je van ons verwachten? De dienstverlening omvat in ieder geval een uitgebreide plaatsing op Funda en sociale media, de bezichtigingen in jouw woning, maar ook het voeren van de onderhandelingen, professionele fotografie en een unieke film, het opmeten van je woning en het opstellen van de koopakte.

Het eindbod

Als een koper aangeeft interesse te hebben in jouw huis, onderhouden wij het contact. Uiteraard stemmen wij de biedingen nauwkeurig met je af. Alle biedingen worden altijd met jou overlegd. Van ons kun je hierbij altijd een advies verwachten.

Is er een akkoord over het eindbod, stellen wij het koopcontract op. De gang naar de notaris voor de overdracht is het laatste stapje in het proces. Naderhand zullen wij met jou contact opnemen om te vragen hoe het allemaal is verlopen.

 

Vragen?

Neem contact met ons op

Makelaar

Astrid van der Graaff

Klein Handelsgebouw
Westelijke Achterweg 37, 3241 EH, Middelharnis