3258 LE Den Bommel

Geerweg 6

Verkocht

164 m2 woonoppervlakte
facebook-square-brands copy 1.225 m2 perceeloppervlakte
6 kamers

LANDELIJK WONEN op een UNIEKE PLEK

Deze mooie vrijstaande woning is gelegen in een rustige omgeving waarbij de woning omringd wordt door het Flakkeese landschap. De woning is voorzien van grote woonkamer, 4 slaapkamers en een werkkamer, een open keuken, veel bergruimte en een zeer ruime tuin. Daarnaast is de landelijke ligging ideaal voor de liefhebber van rust, ruimte en natuur. Het Haringvliet is op loop/fietsafstand gelegen.

Via de voordeur stapt u binnen in de ruime hal. In de hal is de toegang tot de werkkamer of extra slaapkamer, het toilet de woonkamer en daar is ook de trapopgang naar boven.

Werkkamer
De werkkamer of slaapkamer op de begane grond is er een van ruim formaat. Mooi lichtval via de schuifpui die toegang biedt tot de tuin. In deze kamer is ook een ruime inbouwkast.

Woonkamer
De woonkamer heeft mooie raampartijen met een extra brede vensterbank bij het zitgedeelte. Daar is ruimte voor een royale bank dichtbij de open haard. U kunt vanuit de woonkamer genieten van het natuurschoon buiten.

Keuken
Bij de keuken is er ook een mooie plek voor een eethoek. De keuken is ruim van opzet. Mooie neutrale lichte keuken met alle gemakken die horen bij een keuken. De keuken is in een U-opstelling met een inductiekookplaat, koelkast, combi-oven, vaatwasser, een Quooker en een mooi zwart stenen aanrechtblad.

Van uit de keuken komt u in de bijkeuken, waar de witgoedaansluitingen zijn en een extra keukenblokje. In de bijkeuken is ook een steektrap naar een zoldertje boven de bijkeuken.

Vanuit de bijkeuken betreedt u de ruime garage. Ook daar is weer een trap naar een extra bergzolder, daar hangt de cv-ketel en de elektrische boiler.

Eerste verdieping
Via de overloop komt u in de eerste slaapkamer aan de voorkant van het huis. Deze slaapkamer heeft een balkon. Dit is ook een slaapkamer van een mooi formaat. Aan de voorkant is ook nog een kleine slaapkamer. Aan de achterkant zijn twee mooie slaapkamers die beide toegang bieden tot een balkon. In de ruime slaapkamer aan de achterkant is een trap in de slaapkamer naar een open zolder. In de iets kleinere slaapkamer achter is een vlizotrap ook weer naar een bergzolder.

De badkamer is ook groot van afmeting met een ligbad, douche en een was meubel. Het toilet is separaat van de badkamer.

Tuin
De tuin is geheel rondom de woning en ligt mooi in het groen. Overal zijn zitjes gemaakt of nog te creëren, net wat voor u belangrijk is. Zon en schaduw is overal. Vaak benoemen wij de ligging van de tuin, maar dat maakt bij deze woning totaal niks uit, het is overal goed toeven!

Via een paadje wandelt u heerlijk door de tuin met de druiventrosjes. Met mooi weer geeft dat een aangenaam mediterraans sfeertje. Parkeren doet u ook op eigen terrein. Er is ruimschoots plaats voor een aantal auto’s.

De Geerweg 6 in Den Bommel is een uniek object in zijn soort en wat de ligging betreft een echte A1-locatie als u van rust, ruimte en natuur houdt.

Een persoonlijke noot van de verkoper: ‘je hoeft geen boer te zijn om te kunnen genieten van de landerijen om je heen.’

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs €685.000
Status Verkocht
Aangeboden sinds 22 oktober 2021
Bouw
Soort woning Woning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1976
Soort dak Zadeldak met pannen
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakten
Wonen 164 m²
Overige inpandige ruimte 18 m²
Gebouwgebonden buitenruimte 9 m²
Externe bergruimte 7 m²
Perceel 1.225 m²
Inhoud 709 m³
Indeling
Aantal kamers 6 kamers
Aantal badkamers 1
Badkamervoorzieningen ligbad,douche, wasmeubel, toilet
Aantal woonlagen 2
Energie
Energielabel C
Verwarming CV-ketel
Warm water CV-ketel
Kadastrale gegevens
Perceel 1.225 m²
Eigendomssituatie Volle eigendom
Buitenruimte
Tuin Rondom
Garage
Soort garage Inpandig
Parkeergelegenheid
Soort parkeergelegenheid Eigen terrein
Geerweg 6
Vraagprijs: €685.000
Misschien

Ook interessant?

Te koop
3245 LH Sommelsdijk
€ 1.250.000,- k.k.

Oudelandsedijk 26

164 m2 woonoppervlakte
6 kamers
Onder bod
4675 AV Sint Philipsland
€ 599.000,- k.k.

Esdoornhof 25

181 m2 woonoppervlakte
5 kamers
Te koop
3256 AN Achthuizen
€ 399.000,- k.k.

Lesje 3

94 m2 woonoppervlakte
5 kamers
Vragen?

Neem contact met ons op

Makelaar

Astrid van der Graaff

Klein Handelsgebouw
Westelijke Achterweg 37, 3241 EH, Middelharnis